1. Home
  2. |  
  3. MBA|  

Business Quiz of the Week: 10 April – 16 April

Apr 16, 2014 11:00 IST

    Q1. Who won Millennium Technology Prize 2014?

    a) Stuart Parkin
    b) Santosh Raut
    c) David Bernstein
    d) Stewart Suttton

    Q2. Which bank recently started its official twitter handle in India?

    a) Punjab National Bank
    b) State Bank of India
    c) Canara Bank
    d) Kotak Mahindra Bank

    Q3. Airtel made a 5 year deal to manage Airtel's infrastructure and application services with which company?

    a) IBM
    b) Infosys
    c) Capegemini
    d) Schindler

    Q4. Guess the Personality who is the CEO of Biocon

    a) Anu Aga
    b) Kiran Mazumdar-Shaw
    c) Indira Nooyi
    d) Chanda Kochar

    Q5. Symphony Teleca Corp (STC) a U.S. based software service provider made announcement about its acquisition of

    a) Aditi Technologies
    b) Satyam Group
    c) Parsavnath Ltd.
    d) IT Promises Ltd.

    Q6. Guess the logo of leading free chat service provider

    a) Wikileaks
    b) Wikipedia
    c) Thesaurus
    d) Oxford

    Q7. Swiss cement firm Holcim announced to buy French rival Lafarge, new company will be called -

    a) Holcim Cements
    b) Holfarge
    c) LafargeHolcim
    d) None of these

    Q8. Homeshop 18 is going to launch its IPO in which stock exchange?

    a) BSE
    b) NSE
    c) NYSE
    d) NASDAQ

    Q9. Which IIM raised its fee this year?

    a) IIM Calcutta
    b) IIM Banglore
    c) IIM Ahmedabad
    d) None of these

    Q10. Microsoft recently announced to give free Windows OS in devices under ____ inch screen

    a) 10 inch
    b) 9 inch
    c) 5 inch
    d) 4 inch

    Question No. Answer
    1.  A
    2.  B
    3.  A
    4.  B
    5.  A
    6.  B
    7.  C
    8.  C
    9.  A
    10.  B

    “Jagran Josh also helps to get information about Top MBA Institutes based upon your choice of Location and Specialization. Click here to get details & the Best Seller “MBA Pedia” eBook, absolutely FREE.

    DISCLAIMER: JPL and its affiliates shall have no liability for any views, thoughts and comments expressed on this article.

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF