1. Home
  2. |  
  3. MBA|  

Business Quiz of the Week: 13th March- 19th March

Mar 19, 2014 14:40 IST

    Q1. Who is the Founder of the Wikileaks.

    a. Julian Assange
    b. Rajiv Suri
    c. Jimmy Wales
    d. Larry Sanger

    Q2. Identify the Logo

    a. Mounds
    b. Mirage
    c. Nestle
    d. Picnic

    Q3. Which brand of Perfetti is famous for its tagline “Zubaan pe rakh lagaam”.

    a. PassPass
    b. Center Fresh
    c. Mentos
    d. Orbit

    Q4. What is the name of Gaming and Entertainment Console recently Launched by Microsoft.

    a. Xbox One
    b. PlayStation4
    c. Wii U

    Q5. Snapdeal.com signed a deal to Promote GOQii Life, In which Sector GOQUii Life deals.

    a. Yoga
    b. Meditation
    c. Band

    Q6. Guess the name of the Personality

    a. Chanda Kochar
    b. Indra Nooyi
    c. Neelam Dhawan

    Q7. Which brand is going to launch India’s most expensive Scooter in the range of Rs. 8-9Lakhs.

    a. Bajaj
    b. Vespa
    c. LML

    Q8. Which one is the most expensive city in the World

    a. Tokyo
    b. New York
    c. Singapore

    Q9. Who is the New Chairman of MCX Stock Exchange

    a. Thomas Mathew
    b. G.K. Pillai
    c. R.V. Sharma

    Q10. What is the Name of the Largest Commercial Bank of India.

    a. Punjab National Bank
    b. Reserve Bank of India
    c. State Bank of India

    Question No. Answer
    1.  A
    2.  C
    3.  B
    4.  A
    5.  C
    6.  A
    7.  B
    8.  C
    9.  A
    10.  C

    “ Jagran Josh also helps to get information about Top MBA Institutes based upon your choice of Location and Specialization. Click here to get details & the Best Seller “MBA Pedia” eBook, absolutely FREE.

    DISCLAIMER: JPL and its affiliates shall have no liability for any views, thoughts and comments expressed on this article.

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF