1. Home
  2. |  
  3. MBA|  

Business Quiz of the Week: 27 February - 4 March

Mar 5, 2014 11:08 IST

    1: Guess the logo

    A. Dell
    B. HP
    C. Apple
    D. Windows

    Q 2: In what amount of money Facebook acquired WhatsApp recently

    A. 20 Million Dollars
    B.  19 Billion Dollars
    C. 19 Million Dollars
    D. 18 Billion Dollars

    Q 3: Who was one of the co-founders of Whatsapp?

    A. Jan Koum
    B. Mark Zuckerberg
    C. Brion Acton
    D. Both A & C

    Q 4: Winter Olympics 2014 were conducted in

    A. Venezuela
    B. Sochi
    C. London
    D. India

    Q 5 : Guess the Personality

    A. Ratan Tata
    B. Shiv Nadar
    C. Shiv Khera
    D. Chetan Bhagat

    Q 6: Tata power acquired

    A. AES Saurashtra windfarms private limited
    B. Exxon Mobil Corporation
    C. Chevron Corporation
    D. None of these

    Q 7: Ranbaxy suspended supply of drugs manufactured at the following plant

    A. Mohali
    B. Parel
    C. Toansa
    D. None of the above

    Q 8: Wipro won a 10 million dollar contract from  which Britain-based leading integrated support services firm

    A. Debevoise & Plimpton
    B. Carillion
    C. Datacert
    D. None of the Above

    Q 9: Facebook was launched in the year

    A. 2005
    B. 2006
    C. 2004
    D. 2007

    Q 10: Richest Business woman of the world

    A. Xi Huang
    B. Alex Von Tobel
    C. Anu Aga
    D. Jennifer Hyman

    Question No. Answer
    1.  C
    2.  B
    3.  D
    4.  B
    5.  B
    6.  A
    7.  C
    8.  B
    9.  C
    10.  A

    DISCLAIMER: JPL and its affiliates shall have no liability for any views, thoughts and comments expressed on this article.

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF