1. Home
  2. |  
  3. MBA|  

Business Quiz of the Week: 5 March – 12 March

Mar 12, 2014 14:31 IST

    Q1. Which one is the biggest Car Rental company in India.

    a. Carzonerent.
    b. Avis
    c. Travel Mart
    d. Neru cap

    Q2. Guess the name of person who as the former Board Member of the SEBI did the investigation and therefore led to the arrest of the Sahara Chief.



    a. Shri U.K. Sinha.
    b. Shri V.K. Jairath.
    c. Dr. Thomas Mathew.
    d. K.M. Abraham.

    Q3. A new service Oppia an open service learning tool has launched by which company?

    a. Yahoo.
    b. Facebook.
    c. Google.
    d. Microsoft.

    Q4. What is the name of Indian-American Scientist who has created the world’s first 3d fingerprint called Phantom.

    a. Anil Jain.
    b. Krishna Bharat.
    c. Pranav Mistry.
    d. Om Malik.

    Q5. Guess the name of the Personality.


    a. Ajim Premji.
    b. Cyrus Mistry.
    c. Bharti Mittal.
    d. K.V. kammath.

    Q6. Who is the new Brand ambassador of Kellog’s Special K.

    a. Deepika Padukone.
    b. Priyanka Chopra.
    c. Katrina Kaif.
    d. Kareena Kapoor.

    Q7. What is the name of the popular Indian e-commerce site  run by Jasper Infotech private Ltd?

    a. Snapdeal.
    b. Flipkart.
    c. Goibibo.
    d. Quikr

    Q8. Guess the Logo.


    a. PizzaHut.
    b. Subway.
    c. KFC.
    d. Mc donalds.

    Q9. What is the name of World’s Biggest Smartphone & Tablet computer screen maker

    a. Japan display.
    b. Fujitsu.
    c. Lenovo.
    d. HP.

    Q10. What business is executed by Embibe, one of the top recruiters in IIM A campus placement this Year?


    a. Individualised Coaching for IIT & CAT.
    b. Coaching for IIT.
    c. Coaching for GMAT & GRE.
    d. Coaching for CAT.

    Question No. Answer
    1.  A
    2.  D
    3.  C
    4.  A
    5.  B
    6.  A
    7.  A
    8.  C
    9.  A
    10.  A

    “ Jagran Josh also helps to get information about Top MBA Institutes based upon your choice of Location and Specialization. Click here to get details & the Best Seller “MBA Pedia” eBook, absolutely FREE.

    DISCLAIMER: JPL and its affiliates shall have no liability for any views, thoughts and comments expressed on this article.

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF