1. Home
  2. |  
  3. MBA |  

Business Quiz of the Week – July 30 to August 05

Aug 8, 2016 13:00 IST

    1. What is the name of the FM radio channel launched by Dainik Bhaskar for Hisar and Karna in Haryana?

    a) My Radio

    b) My FM

    c) My Frequency

    d) My Voice

    Answer: Option B

    2. What is the new name of Business Broadcast News channel ‘Bloomberg TV India’, owned by Anil Ambani?

    a) BBN

    b) BTV

    c) BTVi

    d) BloomTV

    Answer: Option C

    3. In which foreign language Zee Entertainment has launched its Bollywood movie channel?

    a) French

    b) Spanish

    c) German

    d) Chinese

    Answer: Option C

    4. Which Australian coffee chain has put $10 million into expansion to enter Indian metropolitan Delhi and Bengaluru in the coming year?

    Answer: Option D

    5. Which private sector bank is ready with a Unified Payments Interface (UPI) app and has also tied up with digital payments company Freecharge for it?

    Answer: Option A

    6. What is the amount of the investment that has been accorded to Telangana power project which will soon be inaugurated by Narendra Modi?

    a) Rs 10600 crore

    b) Rs 15600 crore

    c) Rs 20600 crore

    d) Rs 22600 crore

    Answer: Option A

    7. In which Indian state, SRS Cinema is planning to venture in July 2016?  

    a) Measles

    b) Polio

    c) Viral Hepatitis

    d) Ebola

    Answer: Option C

    8. Name the Indian fashion portal which has recently been acquired by Luxury Quotient India?

    Answer: Option B

    9. Which multi-artist concept jewellery brand has forayed into e-commerce format in August 2016?

    a) Rivaaz

    b) Kiah

    c) Parineeta

    d) Nimai

    Answer: Option D

    10. Which Dairy Farm has partnered with iD Fresh Foods to produce dairy products?

    Answer: Option A

    Also Take: GK Quiz for the MBA Aspirants

    For practicing more Business Quiz regularly to keep your business quotient high, keep visiting jagranjosh.com

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF