Search

Business Quiz of the Week – June 25 to July 01

Practice the business quiz in order to crack the general awareness section of various MBA aptitude exams such as IIFT, SNAP, XAT, CMAT, MAT etc. This article presents the business quiz for the June 25 to July 01 week. Read the multiple choice questions below and test how well updated you are with the current happenings.

Jul 1, 2016 13:21 IST
facebook IconTwitter IconWhatsapp Icon

1. Who was recently appointed by Nokia as the head of Indian market?

a) Sandeep Girotra

b) Vivek Bahri

c) Sanjay Malik

d) None of the above

Answer: Option A

2. Name the India private sector bank which has recently launched SME Bank to provide digital services?

a)

b)

c)

d)

Answer: Option B

3. Which Italian luxury label brand is planning to foray in Indian market?

a)

b) 

c)  

d)

Answer: Option D

4. In which city Red FM launches second FM radio station?

a) Kolkata

b) Chennai

c) Lucknow

d) Mumbai

Answer: Option D

5. Name the company whose founding Director ‘Xerxes Desai’ has recently passed away at the age of 79 years?

a)

b)  

c)  

d)  

Answer: Option A

6.  Which bank will allow the feature of mobile banking with just your fingerprints?

a)  

b)  

c)  

d)  

Answer: Option C

7. In which state, a ‘jewellery park’ will be set up for Rs 50-crore in a bid to boost exports?  

a) Kerala

b) Delhi

c) Bangalore

d) Mumbai

Answer: Option D

8. Videocon d2h has partnered with which channel to launch a new active service- Smart Cooking?

a) Hungama

b) 9Xm

c) Food-Food

d) Discovery India

Answer: Option A

9. Name the disease for which Aurigene Discovery Technologies is planning to prepare treatment capsules to lessen the intensity of pain suffered by the patient?

a) AIDS

b) Diabetes

c) Cancer

d) Polio

Answer: Option C

10. Name the city in which the Australian company ‘Leighton Asia’ is planning to build a hospitality development project?

a) Delhi

b) Gurgaon

c) Mumbai

d) Bangalore

Answer: Option C

Also Take: GK Quiz for the MBA Aspirants

For practicing more Business Quiz regularly to keep your business quotient high, keep visiting jagranjosh.com

Related Stories