1. Home
  2. |  
  3. MBA |  

Business Quiz of the Week: 8 May – 14 May

May 14, 2014 12:20 IST

    Q1. Who topped the Sunday times Super Rich list in UK?

    a) Tata
    b) Birla
    c) Hinduja Brothers
    d) Sinha Brothers

    Q2. Which film won three awards at the 2014 New York Festivals International TV and Film Awards-

    a) Silent dreams
    b) Silent Screams
    c) Silence of the Lamb
    d) None of these

    Q3. Which company won the International Business of the Year award 2014 at the Asian Business Awards 2014?

    a) Caparo Group
    b) Honda Group
    c) Suzuki Motors
    d) None of these

    Q4. Guess the Personality who is the chairman of Railway Board

    a) Sunil Narain
    b) Ratan Tata
    c) Arunendra Kumar
    d) R. Pillai

    Q5. Who won the 2014 Gregory Bradeb Memorial Fellow of the Year Award?

    a) Mitul Kadakia
    b) Reena Lamba
    c) Sunil Pandey
    d) None of these

    Q6. Guess the logo of leading online retailer

    a) Myntra
    b) Flipkart
    c) Snapdeal
    d) Jabong

    Q7. Delhi Government launched Travel planning Portal with Incredible India, Its called?

    a) Indiagator.com
    b) Travelgator.com
    c) Tripigator.com
    d) None of these

    Q8. Which Indian company won a 1270 crore rupees expressway project in Yemen?

    a) Punj Lloyd
    b) JK Cements
    c) Ambuja Cements
    d) Avon Corporation Ltd.

    Q9. What is the name of the tripartite joint venture between Tata Sons, Air Asia and Telestra Tradeplace.?

    a) TataAsia India Pvt. Ltd.
    b) AirAsia India Private Limited
    c) Telestra India Pvt. Ltd.
    d) TataAir India Pvt. Ltd.

    Q10. Setting up of Polavaram Project Authority is for which project?

    a) Polavaram highway project
    b) Polavaram road project
    c) Polavaram irrigation project
    d) None of these

    Question No. Answer
    1.  C
    2.  B
    3.  A
    4.  C
    5.  A
    6.  B
    7.  C
    8.  A
    9.  B
    10.  C

    “Jagran Josh also helps to get information about Top MBA Institutes based upon your choice of Location and Specialization. Click here to get details & the Best Seller “MBA Pedia” eBook, absolutely FREE.

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF