1. Home
  2. |  
  3. MBA|  

Business Quiz of the Week: 24 April – 30 April

Apr 30, 2014 11:45 IST

    Q1. Mirchi KAAN Awards are given in which field?

    a) Print Advertising
    b) TV Advertising
    c) Radio Advertising
    d) Mass Advertising

    Q2. Gautam Sharma was apoointed as the Managing Director (MD) of a food firm based in -

    a) Russia
    b) Japan
    c) China
    d) USA

    Q3. A book written by Hillary Rodham Clinton is going to be published soon, book is named as -

    a) Hard Choices
    b) Life choices
    c) Hard Life
    d) None of these

    Q4. Guess the Personality who is CEO of leading Indian multinational

    a) Azim Premji
    b) Mazumdar-Shaw
    c) Nandan Nilekani
    d) Sunil Kochar

    Q5. Who is the recently apoointed CEO of Nokia?

    a) Rajeev Suri
    b) Risto Siilasmaa
    c) Miral Fahmy
    d) None of these

    Q6. Guess the logo of one of the leading US based software giant

    a) Oracle
    b) Microsoft
    c) Apple
    d) Google

    Q7. Which country recently banned the export of Alphonso mangoes from India?

    a) USA
    b) China
    c) European Union
    d) None of these

    Q8. Which company took over the Nokia`s mobile handset business in India?

    a) Microsoft
    b) Apple
    c) Samsung
    d) Micromax

    Q9. Vic Gundotra, working as a head recently resigned from which company?

    a) SAP
    b) Google Plus
    c) Adobe Systems
    d) None of these

    Q10. Which chocolate manufacturing was recently renamed to Mondelez India Foods Limited?

    a) Nestle
    b) Brittania
    c) Cadbury India
    d) Kwality

    Question No. Answer
    1.  C
    2.  B
    3.  A
    4.  C
    5.  A
    6.  B
    7.  C
    8.  A
    9.  B
    10.  C

    “Jagran Josh also helps to get information about Top MBA Institutes based upon your choice of Location and Specialization. Click here to get details & the Best Seller “MBA Pedia” eBook, absolutely FREE.

    DISCLAIMER: JPL and its affiliates shall have no liability for any views, thoughts and comments expressed on this article.

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF