Business Quiz of the Week – June 19 to June 23

Jun 24, 2016, 14:47 IST

Practice the business quiz in order to crack the general awareness section of various MBA aptitude exams such as IIFT, SNAP, XAT, CMAT, MAT etc. This article presents the business quiz for the June 19 to June 23 week. Read the multiple choice questions below and test how well updated you are with the current happenings.

1. Which Online furniture and home decor company has launched its first experience store in Hyderabad?

a)

b)

c)

d)

Answer: Option C

 2. Name the Indian Media Company with which Vice Media has tied up with a focus on youth audiences?

a)

b)

c)

d)

Answer: Option D

3. Which fast food chain has tied up with Blink Digital to launch 'watt a box' meal?

a)

b)

c)

d)

Answer: Option A

4. Which mobile operator has tied up with Amazon to acquire 'hesitant' customers from the market?

a) Airtel

b) Idea

c) Vodafone

d) Reliance

Answer: Option C

5. How much FDI has been allowed by the GOI in trading of food products, including through e-commerce, in order to boost food processing sector of the country?

a) 50%

b) 75%

c) 25%

d) 100%

Answer: Option D

6.  In which Indian state Swedish fashion retail giant H&M will name a debut?


a) Bangalore

b) Chennai

c) Mumbai

d) Punjab

Answer: Option B

7. How much budget will be spent by Patanjali Ayurveda Limited on the research work of Yoga in India?


a) Rs 20,000 crore

b) Rs 10,000 crore

c) Rs 5,000 crore

d) Rs 8,000 crore

Answer: Option B

8. As per a recent news, Aadhar Housing and DHFL Vysya Housing to be merged into one. Can you name their parent organisation?

a)

b)

c)

d)

Answer: Option A

9. Which Indian advertising company has won the the Healthcare Agency of the Year at Lions Health?

a) Medulla

b) Madison Communication

c) Mudra Communications

d) FCB-Ulka Advertising

Answer: Option

10. Which Indian destination has been added up by Vistara Airlines in their flight network with effect from September 30, 2016?

a) Lakshadweep

b) Port Blair

c) Daman and Diu

d) Kanyakumari

Answer: Option

Also Take: GK Quiz for the MBA Aspirants

For practicing more Business Quiz regularly to keep your business quotient high, keep visiting jagranjosh.com

Jagran Josh
Jagran Josh

Education Desk

    Your career begins here! At Jagranjosh.com, our vision is to enable the youth to make informed life decisions, and our mission is to create credible and actionable content that answers questions or solves problems for India’s share of Next Billion Users. As India’s leading education and career guidance platform, we connect the dots for students, guiding them through every step of their journey—from excelling in school exams, board exams, and entrance tests to securing competitive jobs and building essential skills for their profession. With our deep expertise in exams and education, along with accurate information, expert insights, and interactive tools, we bridge the gap between education and opportunity, empowering students to confidently achieve their goals.

    ... Read More

    Get here latest School, CBSE and Govt Jobs notification and articles in English and Hindi for Sarkari Naukari, Sarkari Result and Exam Preparation. Empower your learning journey with Jagran Josh App - Your trusted guide for exams, career, and knowledge! Download Now

    Trending

    Latest Education News