1. Home
  2. |  
  3. MBA |  

Business Quiz of the Week: 1 May – 7 May

May 7, 2014 12:27 IST

    Q1. Which model has become the largest selling two wheeler in India?

    a) TVS Scooty
    b) Hero Honda Pleasure
    c) Honda Activa
    d) Yamaha Ray 113

    Q2. LVMH (luxury brand) has an investment arm named as -

    a) V Capital
    b) L Capital
    c) L Finance
    d) None of these

    Q3. SanDisk launched a micro SD Card priced at Rs. 9,999. What is the size?

    a) 128 GB
    b) 100 GB
    c) 86 GB
    d) None of these

    Q4. Guess the Personality who is MD of Hewlett Packard right now

    a) Sunita Narain
    b) Kiran Mazumdar-Shaw
    c) Neelam Dhawan
    d) Seema Biswas

    Q5. RBI recently said that children above  ____ years can manage their accounts on their own-

    a) 10 years
    b) 12 years
    c) 15 years
    d) 17 years

    Q6. Guess the logo of leading car manufacturer

    a) Honda
    b) Mahindra
    c) Ford
    d) Fiat

    Q7. Rexton R6 has been launched recently by which company?

    a) USA
    b) China
    c) Mahindra
    d) None of these

    Q8. Alan Mulally, CEO of ___________ announced retirement recently?

    a) Ford Motor
    b) Ikia
    c) BMW
    d) Mercedez

    Q9. Honda cars India recalled 31226 units of which two brands?

    a) Honda City & Honda Amaze
    b) Honda Amaze & Honda Brio
    c) Honda Brio & Honda City
    d) Honda CR-V & Honda City

    Q10. Facebook recently started a service for Journalists by the name of?

    a) FB News
    b) FB Journos
    c) FB Newswire
    d) None of these

    Question No. Answer
    1.  C
    2.  B
    3.  A
    4.  C
    5.  A
    6.  B
    7.  C
    8.  A
    9.  B
    10.  C

    “Jagran Josh also helps to get information about Top MBA Institutes based upon your choice of Location and Specialization. Click here to get details & the Best Seller “MBA Pedia” eBook, absolutely FREE.

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF