Jagran Josh Logo
  1. Home
  2. |  
  3. MBA|  

Business Quiz for MBA | November 19 to November 25

Nov 25, 2016 15:31 IST

    1. Global e-commerce giant Amazon will now ship Amul products to which nation?

    a) UK

    b) USA

    c) Brazil

    d) Italy

    Answer: Option B

    2. Which organization has appointed Arun Kumar GR as the director of company's board?

    a)

    b)

    c)

    d)

    Answer: Option A

    3. Siby Sebastian has been appointed as the Chief Executive of which Bank’s Indian operations?

    a)

    b)

    c)

    d)

    Answer: Option B

    4. Telangana government has joined hands with which bank to introduce Coupon for Cashless Purchase?

    a)

    b)

    c)

    d)

    Answer: Option B

    5. Who was recently elected as the President of FICCI for the year 2017?

    a) Harshavardhan Neotia

    b) Pankaj R. Patel

    c) Jyotsna Suri

    d) Rashesh Shah

    Answer: Option B

    6. Name the data satellite was launched by China recently?

    a) Tianlian I-04

    b) Tianlian I-02

    c) Tianlian I-01

    d) Tianlian I-03

    Answer: Option A

    7. Which scheme of textile ministry that was launched by Union textile minister Smriti Irani in Ahmedabad to launch identity cards for artisan?  

    a) Mera Jeevan

    b) Pehchan

    c) Meri Pehchan

    d) Parigyaan 

    Answer: Option B

    8. Who of the following has been appointed as the new Chairman of National Highways Authority of India (NHAI)?

    a) C.V.R. Rajendran

    b) Yudhvir Singh Malik

    c) Pankaj R Patel

    d) Rishi Jaitly

    Answer: Option B

    9. Who among the following has been elected as US ambassador to the United Nations (UN) by US President-elect Donald Trump?

    a)   Nikki Haley

    b)   Kamala Harris

    c)  Bobby Jindal

    d)   Ami Bera

    Answer: Option A

    10. India has recently signed Joint Declaration for the implementation of Automatic Exchange of Information (AEOI) with nation?

    a) New Zeland

    b) Switzerland

    c) Canada 

    d) Russia

    Answer: Option B

    Also Take: GK Quiz for the MBA Aspirants

    For practicing more Business Quiz regularly to keep your business quotient high, keep visiting jagranjosh.com

    DISCLAIMER: JPL and its affiliates shall have no liability for any views, thoughts and comments expressed on this article.

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    Newsletter Signup
    Follow us on
    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF