1. Home
  2. |  
  3. MBA |  

Business Quiz of the Week – June 25 to July 01

Jul 1, 2016 13:21 IST

    1. Who was recently appointed by Nokia as the head of Indian market?

    a) Sandeep Girotra

    b) Vivek Bahri

    c) Sanjay Malik

    d) None of the above

    Answer: Option A

    2. Name the India private sector bank which has recently launched SME Bank to provide digital services?

    a)

    b)

    c)

    d)

    Answer: Option B

    3. Which Italian luxury label brand is planning to foray in Indian market?

    a)

    b) 

    c)  

    d)

    Answer: Option D

    4. In which city Red FM launches second FM radio station?

    a) Kolkata

    b) Chennai

    c) Lucknow

    d) Mumbai

    Answer: Option D

    5. Name the company whose founding Director ‘Xerxes Desai’ has recently passed away at the age of 79 years?

    a)

    b)  

    c)  

    d)  

    Answer: Option A

    6.  Which bank will allow the feature of mobile banking with just your fingerprints?

    a)  

    b)  

    c)  

    d)  

    Answer: Option C

    7. In which state, a ‘jewellery park’ will be set up for Rs 50-crore in a bid to boost exports?  

    a) Kerala

    b) Delhi

    c) Bangalore

    d) Mumbai

    Answer: Option D

    8. Videocon d2h has partnered with which channel to launch a new active service- Smart Cooking?

    a) Hungama

    b) 9Xm

    c) Food-Food

    d) Discovery India

    Answer: Option A

    9. Name the disease for which Aurigene Discovery Technologies is planning to prepare treatment capsules to lessen the intensity of pain suffered by the patient?

    a) AIDS

    b) Diabetes

    c) Cancer

    d) Polio

    Answer: Option C

    10. Name the city in which the Australian company ‘Leighton Asia’ is planning to build a hospitality development project?

    a) Delhi

    b) Gurgaon

    c) Mumbai

    d) Bangalore

    Answer: Option C

    Also Take: GK Quiz for the MBA Aspirants

    For practicing more Business Quiz regularly to keep your business quotient high, keep visiting jagranjosh.com

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF