1. Home
  2. |  
  3. MBA|  

Business Quiz of the Week: 5 June – 11 June

Jun 11, 2014 09:18 IST

    Q1. Union Ministry of Health & Family Welfare launched a 4 minute video named as?

    a) Health and Family
    b) Health Benefits
    c) The Price We Pay
    d) The Price of Health

    Q2. Who has been appointed as the brand ambassador of maternal and child health campaign field in Madhya Pradesh?

    a) Sridevi
    b) Madhuri Dixit
    c) Manisha Koirala
    d) Rekha

    Q3. Who won the Bailey's Women's Prize for Fiction 2014?

    a) Eimear McBride
    b) Roddy Doyle
    c) Oscar Wilde
    d) Johnathan Swift

    Q4. Guess the Personality who was part of the Parle G Biscuit packets?

    a) Neetu Chandra
    b) Menka Puri
    c) Neeru Deshpande
    d) Sonia Srivasatva

    Q5. Facebook recently launched a photo messaging app in competition to?

    a) SnapChat
    b) TapTalk
    c) WhatsApp
    d) None of these

    Q6. Guess the logo of a photo messaging App

    a) TapTalk
    b) SnapChat
    c) WhatsApp
    d) None of these

    Q7. Who topped the Forbes annual list of Most Powerful Women 2014?

    a)  Hillary Clinton
    b) Angela Merkel
    c) Janet Yellen
    d) None of these

    Q8. Who was recently appointed as Micromax Chairman?

    a) Sanjay Kapoor
    b) Amit Kumar Paliwal
    c) Arun Sharma
    d) Satya Mathur

    Q9. Future Lifestyle Fashions acquired what percentage in Unico Retail?

    a) 9%
    b) 12%
    c) 15%
    d) 18%

    Q10. Indian Oil Corporation Ltd. recently had a pact with which GSM operator for 24*7 LPG Booking?
    a) Aircel
    b) Idea Cellular
    c) Airtel
    d) Vodafone

    Question No. Answer
    1. C
    2. B
    3. A
    4. C
    5. A
    6. B
    7. B
    8. A
    9. B
    10. B

    “Jagran Josh also helps to get information about Top MBA Institutes based upon your choice of Location and Specialization. Click here to get details & the Best Seller “MBA Pedia” eBook, absolutely FREE.

    DISCLAIMER: JPL and its affiliates shall have no liability for any views, thoughts and comments expressed on this article.

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF