1. Home
  2. |  
  3. MBA |  

Business Quiz for MBA | October 01 to October 07

Oct 18, 2016 15:32 IST

    1. Who was appointed as the Managing Director of Abbott India Ltd recently?

    a) Ambati Venu

    b) Hasit Joshipura

    c) Rehan Khan

    d) Bhasker Iyer

    Answer: Option A

    2. Which bank signed a memorandum of understanding with Birla Sun Life Asset Management Company for distribution of mutual fund products?

    a)  

    b)  

    c)  

    d)  

    Answer: Option B

    3. Who has been appointed as the Chairman and Managing Director of Scooters India under the Ministry of Heavy Industries recently?

    a) Venu Srinivasan

    b) Jonadob Nathaniel

    c) R Sreenivasulu

    d) MA Chidambaram

    Answer: Option C

    4. Who was recently appointed as the Chairman of Insolvency and Bankruptcy Board?

    a) Rajeev Sharma

    b) S Sivakumar

    c) Ravi Kumar

    d) MS Sahoo

    Answer: Option D

    5. Who was appointed as the CEO of Reliance Nippon Life Insurance Ltd recently?

    a) Ashish Vohra

    b) Anup Rau

    c) Priyal Verma

    d) Sam Ghosh

    Answer: Option A

    6. Which taxi-booking app launched the offline taxi booking feature recently?

    a)  

    b)  

    c)  

    d)  

    Answer: Option A

    7. Who was appointed as CMD of Power Finance Corporation recently?  

    a) Ketan Kumar

    b) Nayanjot Singh

    c) Rajeev Sharma

    d) MS Sahoo

    Answer: Option C

    8. Oil India Limited recently signed MoU with which University to augment its reserves base and maximize recovery from its aging oilfields?

    a)  University of Texas

    b)  University of Houston

    c)  University of Birmingham

    d)  University of Manchester

    Answer: Option B

    9. In which Indian state Union Cabinet recently approved setting up of a Medical Devices Manufacturing Park (Medipark)?

    a) Odisha

    b) Karnataka

    c) Kerala

    d) Tamil Nadu

    Answer: Option D

    10. Who was recently selected by the UN Security Council as the next UN Secretary-General?

    a)  Antonio Guterres

    b)  Ban Ki-moon

    c)  Theresa May

    d)  Angela Merkel

    Answer: Option A

    Also Take: GK Quiz for the MBA Aspirants

    For practicing more Business Quiz regularly to keep your business quotient high, keep visiting jagranjosh.com

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF