1. Home
  2. |  
  3. MBA |  

Business Quiz of the Week – July 23 to July 29

Jul 29, 2016 12:25 IST

    1. Which portal was acquired by Myntra on 26 July 2016?

    a)
    b)
    c) 
    d)

    Answer: Option A

    2. Who was appointed as the Chief Operating Officer of ITC Ltd in July 2016?

    a) DK Jain
    b) Sanjiv Puri
    c) YC Deveshwar
    d) Avinash Kapoor

    Answer: Option

    3. Which company has acquired Yahoo for $4.8 billion in July 2016?

    a)
    b)
    c) 
    d)

    Answer: Option B

    4. In which Indian state, Yamaha has set up its R&D center?

    a) Kerala
    b) Tamil Nadu
    c) Andhra Pradesh
    d) Maharashtra

    Answer: Option B

    5. Which Bollywood actress has been appointed as the new brand ambassador by Intex?


    a)

     

    b)

     c)
     

    d)
     

    Answer: Option A

    6. Under which brand name, Hindustan Unilever plans to launch its baby care products?

    a)

     

    b)
     

    c)

     
    d)


    Answer: Option C

    7. In which Indian state, SRS Cinema is planning to venture in July 2016?  

    a) Madhya Pradesh
    b) Odisha
    c) Assam
    d) Jharkhand

    Answer: Option D

    8. Name the pilot project launched by Amazon to promote and sell its weekly grocery and household essentials?

    a) Amazon Canteen
    b) Amazon Pantry
    c) Amazon Stock
    d) Amazon Cares

    Answer: Option B

    9. How much loan amount has been sanctioned by India for Sri Lanka Railways to upgrade its communication systems rolling stock in the Tamil-dominated north

    a) $300 million
    b) $320 million
    c) $319 million
    d) $318 million

    Answer: Option D

    10. Who has been appointed as the Head of Indian Business by Discovery Communications?

    a) Sanjeev Puri
    b) Karan Bajaj
    c)  Rahul Johri
    d) Arthur Bastings

    Answer: Option B

    Also Take: GK Quiz for the MBA Aspirants

    For practicing more Business Quiz regularly to keep your business quotient high, keep visiting jagranjosh.com

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF