Jagran Josh Logo
  1. Home
  2. |  
  3. MBA|  

Business Quiz of the Week: 12 June – 18 June

Jun 17, 2014 17:10 IST

    Q1. Who has been awarded with Moortidevi Award 2013?

    a) Pillai Kumar

    b) R. Rajkumar

    c) C Radhakrishnan

    d) Amit Sharma

    Q2. Who is the recently appointed CEO of Infosys?

    a) Vishal Bhardwaj

    b) Vishal Sikka

    c) Arpit Negi

    d) Pulla Rao

    Q3. Which bank recently opened its seventh overseas branch in New York, USA?

    a) Canara Bank

    b) State Bank of India

    c) Punjab National Bank

    d) HDFC Bank

    Q4. Guess the Personality who is the newly appointed CEO of Infosys?

    a) Neetu Chandra

    b) P. Sinha

    c) Vishal Sikka

    d) Vishal Sharma

    Q5. Japan’s Meiji Holdings Ltd acquired which Banglore based pharmaceutical company?

    a. Medreich

    b. Biocon

    c. Alcon Laboratories

    d. None of these

    Q6. Guess the logo of a leading shoe brand

    a) Nike

    b) Adidas

    c) Puma

    d) None of these

    Q7. Google recently purchased which satellite firm in 500 million dollars?

    a) SkyBox Consultants

    b) Skybox Imaging

    c) Sky Imaging

    d) None of these

    Q8. Who is the recently appointed President of Reliance Jio Infocomm?

    a) Sunil Dutt

    b) Amit Kumar Paliwal

    c) Arun Sharma

    d) Satya Mathur

    Q9. Emami entered male deodorant market with which brand name?

    a) Man

    b) He

    c) Axe

    d) Fogg

    Q10. Who has been appointed as the arbitrator in Vodafone tax case?

    a) Anshit Chandra

    b) R C Lahoti

    c) R Chandra

    d) None of these

     

    Question No. Answer
    1. C
    2. B
    3. A
    4. C
    5. A
    6. B
    7. B
    8. A
    9. B
    10. B

    “Jagran Josh also helps to get information about Top MBA Institutes based upon your choice of Location and Specialization. Click here to get details & the Best Seller “MBA Pedia” eBook, absolutely FREE.

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    Newsletter Signup
    Follow us on
    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF