Jagran Josh Logo
  1. Home
  2. |  
  3. MBA|  

Business Quiz of the Week – June 04 to June 10

Jun 10, 2016 10:17 IST

    1. Which company has launched a “Mosquito Away TV” that acts as a mosquito repellant for the viewers?

    (a)

    (b)

    (c)

    (d)

    Answer: Option B

    2. Charoen Pokphand Foods has forayed into packaged foods business in India. Name the country to from where this company hails.

    a) Japan

    b) China

    c) Thailand

    d) Korea

    Answer: Option C

    3. Arun Sarin has joined the Board of Truecaller. Can you name the previous organization served by him?

    (a)

    (b)

    (d)

    Answer: Option A

    4. For how much amount SEBI will sell the property of Sahara Group in through an e-auction?

    a) Rs. 3000/- crores

    b) Rs. 1900/- crores

    c) Rs. 2600/- crores

    d) Rs. 1500/- crores

    Answer: Option B

    5. Which famous personality has been signed up as a brand ambassador by Lux to tap into the Australian and Western European market?

    a) Brett Lee

    b) Shane Watson

    c) Hugh Jackman

    d) Heath Ledger

    Answer: Option A

    6.  As per the BP Statistical Review of World Energy what is the rank of India in consuming the Oil?

    a) 5th

    b) 7th

    c) 3rd

    d) 10th

    Answer: Option C

    7. Numaligarh Refinery Limited has dispatched Paraffin wax to which county by exporting 60 metric tons (MT) quantity?

    a) Kazakhstan

    b) Somalia

    c) Kenya

    d) Jordan

    Answer: Option C

    8. What is the length of the gauge line which has been approved by Cabinet Committee on Economic Affairs and will extend from Mau to Tarighat?

    (a)

    (b)

    (c)

    (d)

    Answer: Option B

    9. Which Pharmaceutical brand has launched its sunscreen in the OTC mode by the name of “Suncros”?

    a) Sun Pharmaceutical Industries

    b) Wockhardt Limited

    c) GlaxoSmithKline Pharmaceuticals Limited

    d) Dr. Reddy's Laboratories Limited

    Answer: Option A

    10. Which Online fashion Retailer is planning to open 400 offline stores by the end of fiscal year 2016-17?

    (a)

    (b)

    (c)

    (d)

    Answer: Option A

    Also Take: GK Quiz for the MBA Aspirants

    For practicing more Business Quiz regularly to keep your business quotient high, keep visiting jagranjosh.com

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • By clicking on Submit button, you agree to our terms of use
      ajax-loader
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    Newsletter Signup
    Follow us on
    This website uses cookie or similar technologies, to enhance your browsing experience and provide personalised recommendations. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy and Cookie Policy. OK
    X

    Register to view Complete PDF