Jagran Josh Logo
  1. Home
  2. |  
  3. SSC 2018|  

Inquired questions in SSC CGL 2016 held on 6th September 2016

Sep 7, 2016 12:32 IST

    Dear all readers of jagranjosh.com, we appreciate your dedication towards SSC CGL exam. SSC has successfully conducted its 10th day of the examination process held on 6th of September, 2016. The level of exam found quite moderate after having conversation with students. But, the major problem was with the online mode of examination as most of the appearing candidates are not familiar with. Few questions that are asked in examinations are shared below. Take a cursory glance of it.

    Asked Questions in SSC CGL 2016 Evening Shift- 27 August 2016

    Questions asked in SSC CGL 2016 held on 28 August 2016

    Asked questions in SSC CGL exam held on 29 August 2016

    SSC CGL exam questions put in 30 August 2016 – Jagranjosh

    SSC CGL exam questions framed on 31 August 2016 shift 1 – Jagranjosh

    Questions Log asked in SSC CGL 2016 on 1st September 2016

    Questions asked in SSC CGL 2016 on 2nd September 2016

    Asked Questions in SSC CGL 2016 on 3rd September 2016

    Questions asked in SSC CGL 2016 on 4th September 2016


    1. Amendment of constitution as per which article? - Ans. Article 368

    2.  Effect of devaluation on exports and imports?

    3.  Liquid allotrope of non-metal?

    4. Aids virus destroys ____  blood cells? - Ans. White blood cell

    5. Name the Vice chairman of NITI Aayog? - Ans. Arvind Panagariya

    6. Who was the last king of Tughlak dynasty? - Ans. Nasiruddin Mahmud

    7. What is the value of Absolute zero temperature? - Ans. Zero Kelvin

    8. Silver coin in India is started by? - Ans. Iltutmish(Slave Dynasty)

    9. Earthquake prone area in India among some plains?

    10. Deepika kumari related to which field? - Ans. Archery

    11. Redcliff line is located between which countries? - Ans. India and Pakistan

    More questions will be updated soon..

    So keep on visiting us.

    All the best!!!

    Latest Videos

    Register to get FREE updates

      All Fields Mandatory
    • (Ex:9123456789)
    • Please Select Your Interest
    • Please specify

    • By clicking on Submit button, you agree to our terms of use
    • A verifcation code has been sent to
      your mobile number

      Please enter the verification code below

    Newsletter Signup
    Follow us on

    Register to view Complete PDF